Mirë se vini në portalin Cooper&Hunter!Ky portal biznes ësht
ё pёr tregtarët dhe partneret biznesmene të “Cooper&Hunter”-it *

“Cooper&Hunter” – njё markë tregtarët teknologjike.

Ne vlerësojmë partnerët tanë dhe mbështesim komunikimit e tyre tё vazhdueshem.

Këtu do të gjeni informacionin e nevojshëm për shitjen e sukseshme te produkt
ёve të ТМС&H:

  • materialet reklamuese (katalogët, broshurat, skicat, modelet te stileve korporative, videot);
  • udhëzimet teknike (manualet e perderuesit, garancintë e produktit, certifikatat);
  • informatat të hollësishme për inxhiniere dhe instalues te sherbimit teknik, eliminimit te problemeve (katalogët teknik, videot);
  • në faqen personale, tregtari mund të shoh informacionin e duhur tregtar, të njihet me listën teknike të shitjeve dhe mund të ndaj porosine paraprake.

Lista e shërbimeve të biznes portalit tone vazhdimisht rritet dhe ne jemi gjithmonë të gatshëm për tё ndjekur deri në fund dhe për të realizuar dëshirat tuaja.


Ju lutemi na kontaktoni me shkrim: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Me respekt, shërbimi i ndihmes: COOPER AND HUNTER INTERNATIONAL CORPORATION


Pёr vazhdimin e punёs në degën tregtare, ju lutemi, vendosni postën elektoronike dhe pasuordin.

 

*Ky biznes portal eshte vetëm për tregtarët të regjistruar zyrtarisht (tё nivelit tё parë).